joi, 10 ianuarie 2013

Suflete Pereche Episodul 346

"Seriale Indiene" !? Da, acestea sunt cuvintele principale la National Tv, un post de televizune care ne va transmite maine, Suflete Pereche Episodul 346 de la ora 19:15 asa cum se intampla in fiecare weekend lipsind din grila celalalt serial indian. Probabil ca Archana va ajunge si la situatii mai bune cu timpul, ramane de vazut dar noi va recomandam tuturor sa urmariti la televizor la ora de mai sus sau sambata dimineata de la 9:45 cand este redifuzat serialul Suflete Pereche Ep 346.

Acesta sunt informatiile de transmitere, alte lucruri pe care dorim sa le precizam sunt de exempelu cererile de comentarii pe care chiar va rugam sa le lasati dupa ce urmariti Suflete Pereche Episodul 346 la televizor. Uitati si o mica descriere a serialului, luata de pe site-ul oficial al televiziunii.

“Pavrita Risshta” este povestea tinerei Archana, o tanara simpla, fara o educatie deosebita, insa cu un suflet minunat, care imbogateste si da culoare casei in care traieste. Insa, desi toata lumea este, intr-un fel sau altul, dependenta de ea, nimeni nu pare sa o pretuiasca la adevarata ei valoare, exceptie facand doar mama si fratele sau. Mama sa a avut intodeauna planuri marete pentru fiica sa si, tocmai de aceea, a cautat s-o casatoreasca cat mai repede un tanar educat si instarit. In paralel cu povestea Archanei, se deruleaza si cea a lui Manav, un mic intreprinzator in domeniul auto, tanar care se indragosteste la un moment dat de Archana. El o cere de sotie pe Archana, insa, pentru a fi acceptat, Manav se vede nevoit sa minta in privinta situatiei sale materiale si sociale. Casatoria are loc, insa in scurt timp Archana afla ca a fost mintita, asa ca refuza sa-i ramana alaturi proaspatului sau sot. Povestea se complica foarte tare la un moment dat, cand Manav are un accident de masina, in urma caruia va sta despartit de iubita sa aproape patru ani. In aceasta perioada, viata lui Manav se schimba complet, el ajunge un om de afaceri foarte bogat, insa, din pacate, acest lucru ii schimba si caracterul. Desi inca o iubeste pe Archana, el devine oarecum inabordabil, dandu-si importanta cu noul sau statut si fiind, brusc, foarte ocupat si disperat sa faca bani. Insa Archana il iarta, si, dupa foarte multe intamplari, unele mai triste decat altele, dar si in ciuda tuturor piedicilor, dragostea dintre cei doi va invinge si, in final, ii va reuni."

Va dorim vizionare placuta tuturor celor care veti urmari la tv, Suflete Pereche Episodul 346. Noi va mai asteptam la noi pe site si va salutam cu respect si speram sa va placa tuturor Suflete Pereche Episodul 346 !

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Blogger Templates